Compleet assortiment voor optimaal schaatsplezier!

Winkelmand

€ 48,00 € 39,67 ex.
Beschikbaar
(0)

Comfort

 

De Easy Glider is de perfecte schaats voor beginners. Geknoei met riemen en bandjes van de traditionele houten schaatsen behoren nu tot het verleden! De moderne sluitingen maken het mogelijk de schaats snel en makkelijk onder te binden en de strakheid van de banden kunnen gemakkelijk worden aangepast. De hielband heeft een zachte beschermstrap en de achterkant zorgt voor optimaal comfort en veiligheid tijdens het schaatsen. Het brede frame zorgt voor extra stabiliteit waardoor er meer zelfvertrouwen en plezier in het schaatsen kan worden ondervonden.

 

Schaats

 

Het schaatsblad is gemaakt van roestvast verenstaal en hoeft daarom minder vaak geslepen te worden. Het staal is 1.7mm dik en heeft een ronding van 35 meter en is daardoor ideaal voor beginners. De Easy Glider maakt het leven voor de beginnende schaatser zeer aangenaam waardoor deze groep enthousiast gemaakt kan worden voor de schaatssport.

 

De Easy Glider wordt geleverd in 4 maatgroepen:

Small: 26-30

Medium: 31-35

 

U kunt de schaatsen hier online bestellen en afhalen bij onze vestiging Yokado. Daar is de mogelijkheid om de schaatsen nog even te passen alvorens de schaatsen mee te nemen. 

Adres gegevens: 

Wolkammersstraat 2A 

8601VB, Sneek

Large: 36-39

 

 

De keuze van de schoen of laars kan van invloed zijn op de maatgroep.

 

Alle schaatsen zijn geslepen en klaar voor gebruik!

 

Unieke productcode (UPC)180 Easy Glider
ProducttypeSchaatsen
Categorieën Kinderschaatsen
Prijs (excl. btw)€ 39,67
Prijs (incl. btw)€ 48,00
BTW hoog (21%)€ 8,33
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.