Bestellen

Het bestel proces is heel eenvoudig. Kies het gewenste artikel in de juiste maat en kies het gewenste aantal dat u van dat artikel wilt ontvangen. Plaats vervolgens het artikel in de winkelmand en druk op "Nu afrekenen", indien u nog verder wilt shoppen doet u niks. Als u op "Nu afrekenen" heeft gedrukt wordt er van u gevraagd de verzendgegevens in te vullen. Als u de verzendgegevens heeft ingevuld kunt u kiezen om het product te komen "afhalen" of om te laten "bezorgen" via PostNL. Daarna kiest u de betaalmethode en accepteert u de algemene voorwaarden, en vervolgens klikt u op "Plaats bestelling". U word nu doorgestuurd naar de betaalpagina die is verbonden met een beveiligde verbinding, zo kunt u gemakkelijk en veilig betalen. Na de betaling ontvangt u via de mail de orderbevestiging. Heeft u ervoor gekozen om de bestellingen te laten verzenden via PostNL dan krijgt u een mail op het moment dat de bestelling is verzonden, via de meegestuurde T&T kunt u uw pakket volgen. Heeft u ervoor gekozen het pakket te komen ophalen dan vragen wij u om de orderbevestiging mee te nemen naar onze afhaallocatie.

Afhalen

Heb je ervoor gekozen om je schaatsen af te halen? Dan kan je op het afgesproken tijdstip je schaatsen ophalen op onderstaand adres. Let op: Omdat wij een dochteronderneming van Yokado zijn zitten wij gevestigd in het pand van Yokado. U kunt via de hoofdingang van Yokado naar binnen, daar wordt u verder geholpen. Neem de orderbevestiging mee.

Afhaaladres:
Wolkammersstraat 2A
8601VB, Sneek
Friesland

Via de hoofdingang van Yokado kunt u naar binnen!

Tel: 0515 74 10 10
Mail: Info@schaatsenxl.nl

Leveren / Bezorgen

Alle bestellingen die bij ons binnenkomen worden verzonden met PostNL. De bestellingen worden verwerkt op maandag - zaterdag op reguliere werktijden. PostNL rijd op maandag - zaterdag, bent u niet thuis dan zal de vervoerder samen met u gaan kijken wanneer ze wel kunnen leveren. Wij streven ernaar om bestellingen die voor 12:00 binnen komen altijd de volgende dag thuis te leveren. Heel zelden kan dit anders lopen, op dat moment nemen wij meteen contact met u op.

Retourneren / Ruilen

Op het moment dat u uw bestelling wil retourneren dan kan dat kosteloos binnen 14 dagen. U kunt hiervoor gebruik maken van het retourformulier welke bij elke bestelling wordt mee geleverd. Op het moment dat wij uw retour hebben ontvangen en verwerkt krijgt u hier een bericht over.

Ruilen is niet een vaste voorwaarde bij SchaatsenXL. Neem daarvoor contact met ons op, dan kijken we of we samen tot een oplossing kunnen komen.

Let op:

Zien wij dat een schaats gebruikerssporen bevat dan hebben wij het recht de retour te weigeren. U kunt de schaats daarom passen en er eventueel even mee op het ijs staan, maar ga er niet een middag mee schaatsen. Producten die beschadigd of gebruikerssporten bevatten worden niet verwerkt en daarvan word ook geen geld terug gestort. Daarnaast willen wij de producten in originele verpakking geretourneerd krijgen. Let op: Retourneren zonder nieuwe aankoop is mogelijk, maar wij houden €5 euro in als retourkosten op het terug te storten bedrag.